In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen jou en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Je persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. Je kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van je browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Betaaloptie 1: Eenvoudig betalen via betaalverzoek.

Laat u uw bestelling thuis bezorgen dan sturen wij u een betaalverzoek. Dan kunt u eenvoudig en snel betalen en kunnen wij het contactloos bij u bezorgen.

PAASBESTELLINGEN AFHALEN; WIJ STUREN U EEN BETAALVERZOEK, KUNT U UW BESTELLING AFHALEN BIJ HET SPECIALE AFHAALPUNT.

Uw te betalen bedrag kan iets afwijken van het bedrag die de website aangeeft. Dit komt door weegverschillen, wij danken u voor uw begrip.

Betaaloptie 2: Contant of met pin

Wanneer je de bestelling komt afhalen bij ons in de winkel, dan is deze af te reken contact of per pin. Hetzelfde geldt voor bezorgen. Dan nemen wij de pin mee. Simpel!

Veel van onze producten zijn vers en worden met zorg handmatig klaargemaakt. Dit kan betekenen dat het bedrag in de winkel soms iets kan afwijken met het bedrag dat in onze online winkel wordt getoond. Het verschil zal echter minimaal zijn.