Ambachtelijk vakmanschap voor het mooiste vlees

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit.

Rundvlees:

De Blonde d'Aquitaine is een relatief jong runderras en vindt zijn oorsprong in Frankrijk, regio: Aquitanië. Het vlees van dit runderras is zeer mals, fijndradig en zeer smaakvol. Het vlees van de Blonde D’Aquitaine is bovendien lekker sappig. Dit mooie runderras heeft overigens weinig vet. Daarom wordt het vlees van de Blonde D’Aquitaine vaak als mager bestempeld.  Echter, dit  ras bevat wel intermusculair vet. Intramusculaire vetten zijn vetdeeltjes die door het spierweefsel lopen. Dit zorgt voor de heerlijke smaak van het vlees.
Onze vaste mester Johan heeft zijn boerderij in het mooie Hoogwoud staan. De Woeste Hoeve is een kleinschalige rustige boerderij, Johan heeft passie voor zijn beesten en dat zie je terug. De koeien kennen Johan en Johan kent de koeien! Het is prachtig om te zien hoe nieuwsgierig de koeien worden zodra hij aankomt lopen.

Voor mij als slager kan het eigenlijk niet mooier, een prachtige boerderij met constante kwaliteit op een steen worp afstand van de slagerij. Mijn keuze om Blonde d'Aquitaine te gaan verkopen komt voort uit verschillende oogpunten.
De koeien geven een mals stukje vlees
De smaak is vol en krachtig
De koeien kunnen via de natuurlijke weg bevallen
De kalfjes blijven bij de moeder en krijgen moedermelk.
Er wordt goed voor ze gezorgd wat resulteert in een minimaal medicijnen gebruik.

Ik zou zeggen ga een keer mee kijken dan kunt u het zelf zien!