Werken in de slagerij? Is dat wel iets voor mij? Altijd koud? Bloed? Lange dagen?

Hier geven we graag antwoord op! 

Zoek je een afwisselde baan, kan je met mensen werken en met voedsel? 

mail dan naar info@uwslager.com

Wij zoeken:

Vacature: Zelfstandig werkend kok (±32 uur) – Slagerij Daan Ruijter

Ben jij een creatieve kok met een passie voor lekker eten en wil je werken op een unieke plek waar vlees centraal staat? Bij Slagerij Daan Ruijter zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons team komt versterken!

Wat ga je doen?In onze ambachtelijke slagerij ga je aan de slag met het bereiden van heerlijke maaltijden, salades en vleesgerechten. Je werkt met dagverse producten en krijgt de vrijheid om mee te denken over nieuwe recepten en smaken. Geen standaard horeca-avonden of keukendrukte, maar een fijne werkplek met overzichtelijke werktijden.

Wij bieden jou:

Een afwisselende baan voor ongeveer 32 uur per week
Werkdagen en tijden in overleg – ideaal voor een goede werk-privébalans
Werken in een hecht, gezellig team in een modern ingerichte slagerijkeuken
Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
Wie ben jij?

Je bent een (ervaren) kok en kunt zelfstandig werken
Je houdt van kwaliteit en werkt netjes en efficiënt
Je bent flexibel en denkt graag mee
Klinkt dit als jouw volgende stap?Stuur ons een berichtje of loop even binnen in de winkel. We maken graag kennis met je!

Laat me weten als je dit wilt omzetten naar een kortere Instagram-post of wil aanpassen aan de stijl van je slagerij.



Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Uitzicht op vast, Stage, Betaalde opleiding / bbl

Contractduur 12 maanden